O NASSPLOŠNI POGOJIKONTAKT

KRIŽARJENJE

 
   LEAD Technologies Inc. V1.01


Vsakodnevno pakiranje prtljage, pa veliko prebitih ur v avtobusih, ki vas vozijo iz enega kraja v drugega in vsakokrat prenočevanje v drugem hotelu, vas je morda odvrnilo od misli na daljša potovanja. Mi imamo rešitev za vas. Teden, dva ali več tednov dolgo potovanje na križarjenju z luksuznimi ladjami vam bo zanesljivo prepodilo vaše vsakodnevne skrbi. Prijazno in številčno osebje vas bo razvajalo na vsakem koraku in usmerjalo, da boste čim bolj polno in svojim željam primerno izkoristili trenutke na ladji.

Tu je rešitev vaših želja: KRIŽARJENJE Z LUKSUZNIMI LADJAMI 

Programi predstavljenih križarjenj za leto 2019, 2020, 2021, so skrbno izbrani, organizirani v sodelovanju z vodilnimi svetovnimi ladijskimi družbami ter so garancija kvalitete in varnosti, o čemer med ostalimi pričajo tudi številni zadovoljni slovenski potniki. Spodaj si oglejte našo pestro ponudbo, v kateri boste zagotovo našli nekaj zase.

KRIŽARJENJA 2019 – 2020 – 2021:
– križarjenje po Sredozemlju
– križarjenja Skandinavija (balstke prestolnice in norveški fjordi)
– križarjenja kanarski otoki
– križarjenja karibi (vzhodni, zahodni, južni)
– križarjenje Južna Amerika
– križarjenja Aljaska
– križarjenja Azija
– in še veliko več…

V prepričanju, da boste v kratkem ponovno naš potnik na eni izmed ladij iz naših programov, ali da se boste prvič odločili za takšno potovanje, vam želimo mirno morje in prijetno potovanje!