O NASSPLOŠNI POGOJIKONTAKT

JADRAN


MAREDA / Istra ​​ Aminess Maravea Camping Resort **** ​mobilne hišice

CENA z DDV:
ČAS:

MAREDA / Istra  ​​

Aminess Maravea Camping Resort **** ​mobilne hišice

LEGA: prib. 4 km  severno od Novigrada. Z mestom je hotel povezan s sprehajalno potjo in turističnim vlakcem.
PLAŽA: betonirana in prodnata, označena z Modro zastavo. Možnost najema senčnikov in ležalnikov.
VSEBINE IN PONUDBA KAMPA: recepcija, restavracija Capa s teraso in razgledom na morje, BBQ point, Lounge Bar One Second s teraso ob morju, Bar MarBar, restavracija Loop, trafika, gril prostor, pekarna, polnilnica za električna vozila. Trgovina 200 m.
MOBILNE HIŠICE: vse imajo klimo, SAT TV, WiFi, mikrovalovno pečico, grelnik za vodo, sušilnik za lase, parkirišče. Od morja so oddaljene 300-400 m. Hišice so razporejene po tematskih vaseh.

  • MH 4+2 MARAVEA PREMIUM: 32 m²; do 6 oseb, kuhinja in dnevni prostor z raztegljivo kotno sedežno garnituro, 2 spalnici (ena z zakonsko posteljo, druga z ločenima ležiščema), 2 kopalnici (prha/WC), lesena veranda s sedežno garnituro. Namestitev v Relax, Mediterranean ali istrian Premium Village ali Mirami Premium Village.
  • MH 4+2 MIRAMI PREMIUM: 32 m²; do 6 oseb, kuhinja in dnevni prostor z raztegljivo kotno sedežno garnituro, 2 spalnici (ena z zakonsko posteljo, druga z ločenima ležiščema), 2 kopalnici (prha/WC), lesena veranda s sedežno garnituro. Namestitev v Mirami Family Village. 

INTERNET: brezplačen WiFi po celotnem območju kampa.
BAZENI IN WELLNESS: kompleks zunanjih bazenov "Loop" (602 m²) z otroškim bazenom in urejenim sončiščem za vse goste kampa, 3 bazeni velikosti 100 m² v območju Mirami in 2 bazena v območjih Mediterranean Istrian in Relax Premium Village. Ležalniki in sončniki z doplačilom, razen pri manjših bazenih brezplačno, glede na razpoložljivost. Notranji bazen in wellness v hotelu Maestral (4 km), doplačilo.
ŠPORTNE AKTIVNOSTI: zunanji fitnes, odbojka na mivki, večnamensko športno igrišče za nogomet, košarko in rokomet; z doplačilom: 2 teniški igrišči, mini golf, najem koles, vodni športi.
ANIMACIJA IN ZABAVA: večerni program s tematskimi zabavami, glasbo v živo in plesom, tematske animacije in zabava ob učenju za najmlajše, otroško igrišče. Programi animacije potekajo v poletnih mesecih. Priljubljeni Aquapark Istralandia je oddaljen 4 km.
HIŠNI LJUBLJENČKI: dovoljeni v Mirami Premium Village in na vprašanje v Maravea Premium Village, predhodna najava (doplačilo). Plaža za pse. Ograjeno vadbišče za pse.
PRIJAVA/ODJAVA: prijava v mobilno hišico po 15. uri, odjava na dan odhoda do 10. ure

Picture

 
ZGODNJA PRIJAVA
15% popust za prijave do 31.05.

​AKCIJSKI TERMINI
10% POPUST v terminih 16.04. - 29.04., 06.06. - 19.06., 28.08. - 04.09. in 11.09. - 30.09.
15% POPUST v terminih 02.05. - 12.05., 16.05. - 21.05. in 04.09. – 11.09.
*Akcije se ne seštevajo s popustom za zgodnjo prijavo.​

 

Adriamar


Fotografije: