O NASSPLOŠNI POGOJIKONTAKT

JADRAN


ŠIBENIK / Dalmacija ​​​​ Camping resort Solaris **** mobilne hišice

CENA z DDV:
ČAS:

ŠIBENIK / Dalmacija  ​​​​

Camping resort Solaris **** mobilne hišice 

Camping Solaris se nahaja ob 4 km dolgi obali in ima 5 tematsko urejenih plaž. V naselju je poleg kampa še 5 hotelov, apartmaji in marina. Gostom je na voljo pestro dodatna ponudba, ki omogoča številne aktivnosti tako za otroke kot za odrasle.

LEGA: 6 km od Šibenika, med borovci in oljkami. V naselju so poleg kampa še hoteli, apartmaji in marina.

PLAŽA: 5 plaž ob 4 km dolgi obali; prodnate in mivkaste, na nekaterih mestih tudi betonirane. Plaže so tematsko urejene nekatere primerne za družine z otroki, druge namenjene zabavi in razvajanju. Možnost najema sončnikov in ležalnikov, prhe, kabine za preoblačenje, vodni tobogan, z doplačilom.
VSEBINE IN PONUDBA KAMPA: recepcija, restavracije in bari, kongresni center, menjalnica, trgovine.
MOBILNE HIŠICE: vse mobilne hišice imajo klimo, aparat za kavo, mikrovalovno pečico. Lokacija mobilnih hišic

  • 1/4+1 MH COSY 2 bdr. AC (I52C): 21-28 m2, največ 4 odrasli in 1 otrok do 12 let, 2 spalnici (ena s francosko posteljo, druga z 2 enojnima ležiščema in enim pomožnim dvignjenim ležiščem), 2 kopalnici (prha/WC), kuhinja in jedilni kot. Polpokrita terasa z vrtno garnituro.
  • 1/4+2 MH COSY 2 bdr. AC (I63C): 22-27 m2, največ 4 odrasli in 2 otroka do 12 let, 2 spalnici (ena s francosko posteljo, druga z 2 enojnima ležiščema in enim pomožnim dvignjenim ležiščem), 1 kopalnica (prha/WC), kuhinja in jedilni kot (raztegljivo ležišče za enega otroka do 12 let). Polpokrita terasa z vrtno garnituro.
  • 1/6 MH MODA 3 bdr. AC (M63C): 30-35 m2, največ 5 odrasli in 1 otrok do 12 let, 3 spalnice (ena s francosko posteljo, druga z ločenimi ležišči, tretja s pogradom), kopalnica (prha/WC), dodaten WC, kuhinja in jedilni kot. Polpokrita terasa z vrtno garnituro.
  • 1/6 MH MODA 3 bdr. AC (M63D): 30-35 m2, največ 5 odrasli in 1 otrok do 12 let, 3 spalnice (ena s francosko posteljo, druga z ločenimi ležišči, tretja z eno posteljo izpod katere se potegne še druga postelja), kopalnica (prha/WC), dodaten WC, kuhinja in jedilni kot. Polpokrita terasa z vrtno garnituro. Dodatno: televizija, pomivalni stroj.

INTERNET: WiFi po večjem delu območja kampa.
BAZENI IN WELLNESS: trije zunanji bazeni z morsko vodo. Z doplačilom: Solaris Aqua Park (velik vodni park, številni tobogani, vodne atrakcije, počasna reka itd.), Solaris Wellness & Spa Center (več kot 2.500 m2 velik kompleks bazenov, whirpool, savne, prostori za masažo, frizerski salon, mediteranski vrt).
ŠPORTNE AKTIVNOSTI: odbojka na mivki; z doplačilom: teniška igrišča, mini golf, nogomet, košarka, biljard, vodni športi.
ANIMACIJA IN ZABAVA: animacija za otroke in odrasle, otroška igrišča. Z doplačilom: vodni tobogani, Adventure Pirate Mini Golf, vlakec Solaris Express itd).
HIŠNI LJUBLJENČKI: niso dovoljeni. 

Picture
 
AKCIJSKI TERMINI
AKCIJA 5% POPUST za bivanje v terminih 31.07. - 21.08.

Adriamar


Fotografije: