O NASSPLOŠNI POGOJIKONTAKT

ZAKLJUČENE SKUPINE


RIM SKOZI STOLETJA

CENA z DDV: na povpraševanj€
ČAS: 4 dni

RIM SKOZI STOLETJA

 

Vse poti vodijo v Rim, pravi stari rek, ki povzema veličino mesta Rima nekoč - v dobi rimskega imperija - in danes kot središče katoliške cerkve, države Italije in svetovne zakladnice umetnosti. program je sestavljen tako,da bomo lahko počasi in v miru videl in doživeli največje znamenitosti Rima - večnega mesta. Sedaj pa na pot:

 

 

 

1.dan: LJUBLJANA - RIM

Zbirališče potnikov v večernih urah na odhodnem mestu v Ljubljani in nočno potovanje z vmesnimi postanki, mimo Benetk, Bologne in Firenc proti Rimu.

 

2.dan: RIM

Po prihodu v Rim v dopoldanskih urah celodnevni ogled kulturnozgodovinskih znamenitosti mesta: Kapitola, Koloseja, Sv. Petra v verigah, trga Navona, Panteona, Španskih stopnic, vodnjaka Trevi. Po prihodu v hotel v bližini Rima, nastanitev, večerja in prenočevanje.

 

3.dan: TIVOLI – RIMSKI GRIČI

Po zajtrku nadaljevanje ogledov: najprej ogled Hadrijanove vile in Vile d’Este v Tivoliju. V popoldanskih urah vožnja s postanki po vinorodni pokrajini – Albanskih gričih z znamenitim Frascatijem. Večerja in prenočišče.

 

4.dan: RIM –LJUBLJANA

Po zajtrku še ogled novega dela Rima – EUR, cerkve Sv.Pavla izven obzidja in katakomb. V zgodnjih popoldanskih urah  vožnja po apeninski avtocesti,

Fotografije: