O NASSPLOŠNI POGOJIKONTAKT

ZAKLJUČENE SKUPINE


PARIZ

CENA z DDV:
ČAS:

PARIZ

Pariz je mesto umetnikov vseh vrst, Montmartre pa zbirališče slikarjev, glasbenikov in plesalcev. Pariz je tudi mesto bogate kulturne dediščine, je mesto najbolj prestižnih galerij in muzejev. Eiffelov stolp, Slavolok zmage, Notre Damska cerkev, trg Concorde in Elizejske poljane pa so verjetno najbolj zaželjen cilj svetovnih popotnikov, ki se v milijonskih številkah zgrinjajo v PARIZ vsako leto. Mesto ob Seni je verjetno res eno najlepših v Evropi in svetu nasploh.

  

1.dan:  SLOVENIJA - PARIZ

Odhod v popoldanskih urah. Vožnja z udobnim avtobusom mimo Salzburga, Münchna in Strasbourga v Francijo.

 

2.dan: PARIZ - VERSAILLES

Po nočni vožnji v dopoldanskih urah prihod v PARIZ in ogled Versaillesa, kjer si boste ogledali zunanjost znamenitega “sončnega dvorca”, ki ga je na vrhuncu svojega vladanja dal zgraditi francoski kralj Ludvik XIV. Zanimiv in prijeten bo tudi sprehod po čudovitih grajskih vrtovih. Sledi nastanitev v hotelu in ogled nekaterih znamenitosti z metrojem: palača Chaillot, Eifflov stolp itd. Zvečer sprehod po Elizejskih poljanah ali možnost panoramske vožnje z ladjo po reki Seni. Nočitev.

 

3.dan: PARIZ

Po zajtrku nadaljevanje ogledov mestnih znamenitosti:  Louvre, trgi (Concorde, Vendome in Etoile), Slavolok zmage, opera, mestna hiša, mestni otok s katedralo Notre Dame... Povratek v hotel. Zvečer sprehod do Montmartra in bazilike Sacre Coeur ali obisk katerega od kabarejev na radoživem Pigallu... Nočitev.

 

4.dan: PARIZ - SLOVENIJA

Po zajtrku povratek po isti poti v domovino. Vmesni krajši postanki v Reimsu in Strasbourgu. Vožnja mimo Stuttgarta , Münchna in Salzburga v Slovenijo, kamor je povratek predviden v poznih večernih urah.

 

 


Fotografije: