O NASSPLOŠNI POGOJIKONTAKT

ZAKLJUČENE SKUPINE


Munchen dvodnevni program

CENA z DDV:
ČAS:

MUNCHEN

 

München je kot prestolnica Bavarske s svojim starim mestnim jedrom vedno dobrodošel cilj svetovnih popotnikov. Mi vam poleg ogledov nudimo še obisk največjega muzeja tehnike na svetu, kjer si boste lahko ogledali razvoj tehnike od daljne zgodovine do danes na izjemno pregleden način. Tu so razstavljena letala,rakete, ladje, rudniška oprema, različni laboratoriji in številne makete ter pravi rudnik.

 

 

 

1. DAN

Odhod ob 06:00 uri zjutraj. Vožnja skozi karavanški predor in naprej po avtocesti mimo Beljaka skozi predor Katschberg in Tauern mimo Flachaua in Bischofshofna do HALLEINA. Najprej bomo obiskali rudnik soli. Oblekli si bomo rudniške obleke, se z jamskim vlakom zapeljali v notranjost rudnika, se sprehodili po njem in si ogledali njegove znamenitosti in kratek film o njegovem nastanku in postopku pridobivanja soli, uživali ob spuščanju po toboganih in se splavom zapeljali čez slano jezero. Po ogledu rudnika vožnja do Salzburga in orientacijski ogled mesta. Ko bomo končali z ogledom, se bomo odpeljali do Münchna. Prihod v hotel, večerja in nočitev.

 

2. DAN

Po zajtrku boste dopoldne preživeli v TEHNIČNEM MUZEJU, enem najbolj bogato opremljenih na svetu. V njem je razstavljena nemška tehnologija vse od začetkov pa do danes. Imeli boste tri ure na razpolago za ogled zbirke. Preizkusili se boste lahko v pilotiranju letala, krmarjenju ladje in podobno. Po končanem sprehodu skozi muzej boste oglede nadaljevali po starem mestnem jedru. Prosto do odhoda avtobusa. Povratek po isti poti v domovino, kamor je prihod predviden v poznih večernih urah.

 

 


Fotografije: