O NASSPLOŠNI POGOJIKONTAKT

ZAKLJUČENE SKUPINE


PRIMORSKA

CENA z DDV:
ČAS:

 

PRIMORSKA

 

 

 

Slovensko Primorje nudi kar nekaj možnosti za prijetno preživljanje izleta. Idilična mesta kot so Izola in Piran, pa izjemni Portorož, razgibana obala, vožnja z ladjo in številne možnosti zabave so razlog za lažjo odločitev pri izbiri. Bližina doma in nekoliko nižja cena od tujine vas bodo prepričali, da je tudi doma lahko lepo. Na našem izletu vam bomo pokazali vsa obmorska mesta Koper, Izolo, Piran in Portorož, tako da jih boste spoznali v najlepši luči. Popeljali vas bomo z ladjo, sprehodili se boste tudi po solinah in tako spoznali ta izjemni muzej na prostem

 

 

 

1. dan: Odhod sodobnega avtobusa ob 08.00 uri. Vožnja do LIPICE, kjer bomo naredili krajši postanek za ogled kobilarne. Nadaljevanje do KOPRA. Tu nas čaka ladja in kapitan nas bo popeljal ob obali. Ladja je zelo velika in lepo urejena, zato bo vožnja z njo posebno doživetje. Na ladji dobimo malico, kapitan pa bo razlagal obmorske kraje. Vozili se bomo mimo IZOLE, PIRANA in PORTOROŽA. Tu se bomo vrnili nazaj proti Piranu in se izkrcali. Sledi ogled največjih znamenitosti: POMORSKI MUZEJ, TARTINIJEV TRG, OBČINSKA PALAČA, BENEČANKA, CERKEV SV. JURIJA, PRVOMAJSKI TRG, PUNTA.. Nekaj časa prosto za počitek, nato pa vožnja do hotela, namestitev, večerja in po želji zabava. Nočitev.

 

2. dan: Po zajtrku boste imeli prosto za kopanje v bazenu, po kosilu pa se odpravimo na ogled solin - muzeja na prostem, obiskali pa bomo tudi vrt kaktej. Na povratku si ogledamo še grad SOCERB, večerja po dogovoru.

 

 


Fotografije: