O NASSPLOŠNI POGOJIKONTAKT

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Politika piškotkov

Kaj so piškotki?

Piškotke uporablja večina spletnih mest za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. So priročno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami uporabnikov spletnih mest. Razlog za uporabo piškotkov na našem spletnem mestu je njihova lastnost, da lahko shranjujejo podatke o posameznih spletnih straneh (podrobnosti o njenih prilagoditvah), zbiranju različnih statistik in navedb spletnega uporabnika - saj se lahko le z njimi spremlja pogostost obiskovanja določene vsebine na spletnih straneh. Z uporabo piškotkov ocenjujemo učinkovitost zasnove spletnega mesta ter tudi ustreznost vsebine na podstraneh.

Vrste piškotkov, ki jih uporabljamo:

Ime piškotka

Namen

Trajanje

__utma ... __utmd

Piškotke nastavi orodje Google Analytics, omogočajo pa nam, da lahko opazujemo, kako se uporabniki premikajo znotraj naših spletnih strani.
 

do 2 leti

APISID, HSID, NID, PREF, SAPISID, SID, SNID, SSID __utma, __utmb, __utmx, __utmz, _ga, khcookie,

Piškotki omogočajo prikaz Google zemljevidov in ključnih funkcionalnosti, vključenih v zemljevide. Brez piškotkov ključne funkcionalnosti ne bi delovale (npr. povezave med vozlišči, lokacija eduroam dostopovnih točk). Omenjeni piškotki so uporabljeni izključno na straneh, na katerih se nahajajo zemljevidi z vključenimi ključnimi funkcionalnostmi.
 

do 2 leti

mc, iutk, imsc

Piškotke nastavi orodje Issuu, omogočajo pa prikaz interaktivnih tiskovin in merjenje statistike ogledov prenešenih tiskovin.

do ali več kot 10 let

datr, lu, c_user, csm, fr, s, xs, p, presence, x-src, act

Piškotke nastavi orodje družbenega omrežja Facebook, omogočajo pa integracijo vtičnika Facebook znotraj spletnih strani.

do 2 leti


Želite spremeniti vaše nastavitve piškotkov?
Naše spletno mesto uporablja piškote za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Spremembe politike zasebnosti
Vse bodoče spremembe naše politike zasebnosti bomo objavili na tej podstrani. Prosimo, da za kakršnekoli posodobitve ali spremembe redno preverjate našo politiko zasebnosti.

                                                    Upravljavec piškotkov
 

 

RAČKA - Maja Bűrmen s.p.
Količevo 11, 1230 Domžale
Slovenija

 

Skype: My status
Gsm: 041 550 041
E-mail: info@racka.si